Mobile Menu button
X
delen:

HIER BEGINT DE TE OPTIMALISEREN TEKST - CV Storing?icons Brrr..

Wij verhelpen uw storing!

Een storing in uw cv-ketel storing komt altijd ongelegen. U zet uw thermostaat hoog en de verwarming doet het niet of u heeft geen warm water meer, terwijl u wilt gaan douchen. Een storing wilt u dan ook zo snel mogelijk verholpen hebben.
De storingsdienst van Warmte Groep cv-ketel-service verhelpt uw storing zo spoedig mogelijk. In 99% van de gevallen nog dezelfde dag.

Geen kosten met een onderhoudsabonnement.

Bij onze klanten met een onderhoudsabonnement, vallen de kosten voor voorrijden en arbeidsloon bij een storing in de ketel binnen het abonnement.

Nog geen onderhoudsabonnement?

Als u geen onderhoudsabonnement bij ons heeft, dan berekenen wij u de voorrijkosten, arbeidsloon en eventuele materiaalkosten.

Storingen verhelpen van alle bekende merken.

Onze monteurs hebben kennis van alle bekende merken cv-ketels. Ook de meest voorkomende reserveonderdelen hebben onze monteurs in de auto.

Bel met onze storingsdienst voor een afspraak:


085 - 401 62 09 (centraal nr. tegen lokaal tarief)


HIER EINDIGT DE TE OPTIMALISEREN TEKST

U kunt uw storing ook online melden. Vul daarvoor onderstaand meldingsformulier in.


Meldingsformulier cv storing

Bestel een storingsmonteur door onderstaand formulier in te vullen.
* = verplicht in te vullen.

Bent u al klant bij ons? Dan is uw klantnummer voldoende:

Is er een storingscode zichtbaar op het display van uw cv-ketel? Vul die storingscode dan hier in:

Als u een storing heeft gemeld nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen. Komt de melding buiten onze openingstijden dan nemen wij de eerst volgende werkdag contact op. Betreft het een spoed storing dan kan u het beste telefonisch contact met ons opnemen.

Warmte Groep cv ketel service

1. CV KETEL VERVANGEN

icons

De cv-ketel is één van de belangrijkste maar ook één van de meest energie verbruikende apparaten. Is uw CV ketel rond de 15 jaar oud dan is vervanging zeker aan te raden. Vanwege energieverbruik en zekerheid.

Lees meer...

2. CV KETEL ONDERHOUDEN

icons

De cv-ketel is één van de meest storingsgevoelige apparaten in uw woning. Uit de praktijk blijkt dat de meeste onvoorziene kosten hieruit voortkomen. Onderhoud is de jaarlijkse controle en inspectie van het toestel.

Lees meer...

3. ABONNEMENT BESTELLEN

icons

Als u zich heeft aangemeld en wij hebben u ingepland voor de 1e onderhoudsbeurt en u krijgt een storing vóór de 1e onderhoudsbeurt dan kunt u al een beroep op ons doen. Wij berekenen u dan wel de voorrijkosten en arbeidstijd voor het verhelpen van de storing.

Lees meer...